Đurić: Ponoš je kukavica 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je da je Zdravko Ponoš „kapitulantska kukavica, koja je kao načelnik Generalštaba ribala cipele generalima država agresora na našu zemlju, a sada se junači šireći laži“.

Đurić je u pisanoj izjavi naveo da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Ponoš, služeći svakom stranom gospodaru za koga su mislili da može da ih očuva na vlasti, pošto su znali da ih građani neće, porobljavali Srbiju.

Mogu do sutra jadno i ružno da prete obračunima bez suđenja, kao što Ponoš „demokratski“ preti ministru Vulinu, nikada se njihovo vreme neće vratiti, poručio je Đurić.

Prema njegovim rečima, Ponoš i njegovi današnji koalicioni partneri bili su i ostali protagonisti politike rasparčavanja i uništavanja Srbije i bogaćenja na muci srpskog naroda, i nema tih para kojima se njihove biografije mogu oprati.

Baš kao što su rasparčavali i uništavali Srbiju kada su bili na vlasti i zbog vlasti, to pokušavaju da čine i danas kritikujući svaki pokušaj saniranja štete koju su naneli sopstvenoj zemlji, ali time samo potvrđuju opšti utisak o njihovoj kriminalnoj i destruktivnoj istorijskoj ulozi, rekao je Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari