Đurić ponovo v. d. direktor Kancelarije za KiM 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Vlada Srbije ponovo je imenovala Marka Đurića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, na period od tri meseca, objavljeno je u Službenom glasniku.

Na istoj sednici, održanoj 23. decembra, Vlada je imenovala i tri vršioca dužnosti zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, takođe na period od tri meseca – Željka Jovića, Dušana Kozareva i Damjana Jovića. Dejan Pavićević je, na period od tri meseca, ponovo imenovan za oficira za vezu pri misiji Evropske unije u Prištini, a ujedno i za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju – Sektor za brigu o kulturnom nasleđu i saradnju sa Srpskom pravoslavnom crkvom imenovan je Dušan Jovović, na tri meseca.

Penzionisani direktor Vojnoobaveštajne agencije Dragan Vladisavljević ponovo je imenovan za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom, a tromesečna funkcija mu teče od 2. januara. Za Vladisavljevićevog pomoćnika, u statusu vršioca dužnosti za Sektor za stručno operativne poslove imenovan je Milija Marković, na rok od šest meseci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari