Đurišić: Lider ne rešava pitanje normalizacije zemlje 1Foto: FoNet Nenad Djordjevic

To sigurno nije sada tema, kaže za Danas Marko Đurišić, funkcioner SDS Borisa Tadića, upitan da prokomentariše izjavu Radoslava Milojičića, poslanika DS, koji smatra da Đurišić, kao novo lice, može da pobedi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 Kako dodaje, tema je kako da opozicija i građani koji protestuju mesec i po dana dođu do politike i plana za realizaciju te politike koja će od Srbije na najbrži mogući način napraviti normalnu, pravno uređenu, evropsku zemlju, sa slobodnim medijima, slobodom da se iznese sopstveno mišljenje i ideja, nezavisnim i odgovornim institucijama.

– To ne rešava jedan lider, bez obzira ko to bio – smatra Đurišić. Milojičić je naveo da „niko od lidera Saveza za Srbiju ne može nažalost da pobedi Aleksandra Vučića zbog nepravednog blaćenja u medijima, zbog kojih su pretrpeli velike posledice.

– Mora se naći novo lice. Profil čoveka koji može da izađe na crtu i da ga pobedi, a predlažem da to bude Marko Đurišić iz SDS. Bavi se politikom od 1990. godine. Poštena, ispravna i hrabra osoba. Posvećen je evrointegracijama, nije menjao opredeljenja, nikada nije bio u vlasti, nikada nije potpisao nijedan račun, nije ukaljan… Svako ko im se suprostavi biće prokazan, a Đurišić je hrabar i sposoban čovek, rekao je Milojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari