Foto: FoNet Nenad Djordjevic

 Kako dodaje, tema je kako da opozicija i građani koji protestuju mesec i po dana dođu do politike i plana za realizaciju te politike koja će od Srbije na najbrži mogući način napraviti normalnu, pravno uređenu, evropsku zemlju, sa slobodnim medijima, slobodom da se iznese sopstveno mišljenje i ideja, nezavisnim i odgovornim institucijama.

– To ne rešava jedan lider, bez obzira ko to bio – smatra Đurišić. Milojičić je naveo da „niko od lidera Saveza za Srbiju ne može nažalost da pobedi Aleksandra Vučića zbog nepravednog blaćenja u medijima, zbog kojih su pretrpeli velike posledice.

– Mora se naći novo lice. Profil čoveka koji može da izađe na crtu i da ga pobedi, a predlažem da to bude Marko Đurišić iz SDS. Bavi se politikom od 1990. godine. Poštena, ispravna i hrabra osoba. Posvećen je evrointegracijama, nije menjao opredeljenja, nikada nije bio u vlasti, nikada nije potpisao nijedan račun, nije ukaljan… Svako ko im se suprostavi biće prokazan, a Đurišić je hrabar i sposoban čovek, rekao je Milojičić.

Povezani tekstovi