Dveri nastavile svoju predizbornu kampanju u Beogradu 1Foto: Dveri

Srpski pokret Dveri nastavio je svoju predizbornu kampanju pod nazivom „Od porodice do porodice“ u Beogradu, akcijama na Čukarici i Rakovici, saopštile su danas Dveri.

Prvog dana posete, predsednik Dveri Boško Obradović je sa saradnicima obišao naselja Cerak-Vinogradi, Vidikovac i Čukaričku padinu, gde su delili „Porodični glasnik Srbije“, novi broj političke novine Dveri, navedeno je u saopštenju.

Dveri predložu da se Grad Beograd i Ministarstvo odbrane dogovore, da grad uloži novac u rekonstrukciju i opremanje Vojno medicinskog centra „Cerak“, koji bi zauzvrat otvorio vrata za lečenje civilnih osiguranika u poslepodnevnoj smeni i vikendom.

„Na ovaj način bi značajno bio rasterećen Dom zdravlja u Žarkovu, a gradjani bi brže i komfornije završavali svoje preglede… Dveri (takodje) predlažu da Grad Beograd i Ministarstvo odbrane sklope ugovor o dugoročnom zakupu (velikog broja ruiniranih lokala u vlasništvu MO), da se oni renoviraju i da se u njima otvore depadansi lokalne predškolske ustanove i da se na taj način poveća obuhvat dece u vrtićima“, navodi se u saopštenju.

Obradović je ocenio i da su za komunalne probleme, poput deponije u naselju Čukarička padina, i nelegalnim dovoženjem sekundarnih sirovina u obližnje neformalno romsko naselje, gde se one spaljuje i iz njih izdvajaju vredni metali, direktno odgovorni čelnici opštinske i gradske vlasti.

Kampanju na Čukarici Boško Obradović sa saradnicima danas nastavlja posetom prigradskim delovima Čukarice, u Sremčici, Humki, Ostružnici, kao i Adi Ciganliji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari