Dveri: Posle Požege očekujemo hapšenje javnih funkcionera i u Čačku 1Foto: Logo

Čačanski odbor Dveri pitao je danas koliko građani tog mesta treba da čekaju da počne istraga o radu i brojnim propustima rukovodstva tog grada, i ocenio da posle hapšenja javnih funkcionera u Požegi očekuju da se isto dogodi i u Čačku.

Dveri su u saopštenju navele da očekuju hapšenje čelnika Čačka koji su povezani sa, kako navode, izgradnjom potpornog zida bez građevinskih dozvola samo za kuću tetke republičkog poslanika Srpske napredne stranke.

U saopštenju su kao sporne navedene i izgradnja nelegalnog sprata na mestu bivšeg bioskopa „Sutjeska“ i fudbalskog stadiona u Čačku.

Podseća se i da je skoro dve godine neispitan slučaj zagađenja reke Zapadna Morava u Čačku, kao i „nezakonita“ zapošljavanja i postavljenja u javnim preduzećima i ustanovama i izbacivanje odbornika opozicije iz skupštinskih komisija.

„Samo rešavanje ovih stvari, sigurni smo, mnoge će čelnike SNS-a i gradske vlasti ostaviti iza ‘one’ strane zakona. Pitanje je samo da li treba da čekamo još godinu dana i da li građani treba da izlaze na ulice da bi institucije ove države radile svoj posao. U svakom slučaju očekujemo da kako se desilo juče u Požegi, uskoro bude i u Čačku“, navode iz Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari