Glumac Bjelogrlić je pokazna vežba za ostale 1

U prostorijama Gradskog odbora DS u Vršcu održana je tribina „Ne dirajte nam porodice“ u znak solidarnosti sa glumcem i rediteljem Draganom Bjelogrlićem, kao i dvema vršačkim političkim aktivistkinjama: Draganom Rakić, potpredsednicom Demokratske stranke, i Tatjanom Vešović, predsednicom Gradskog odbora DS u Vršcu…

… čije su porodice već mesecima na meti tabloidnog i tendencioznog izveštavanja, a sve zbog njihovih kritičkih političkih stavova u odnosu na aktuelnu vlast.

Na tribini su govorili Zoran Lutovac, predsednik DS, Aleksandar Ivanović, predsednik Gradskog odbora SDS Beograd, Nebojša Novaković, predsednik Pokrajinskog odbora DS, Dušan Kostadinović, predsednik Izvršnog odbora DS, i Tatjana Vešović, predsednica DS Vršac.

„Sa nama je i Aleksandar Ivanović, koji zna šta znači kada vam napadnu porodicu i kako to može da bude strašno i pogubno. Mi nismo država bogate političke kulture, ali ovo što se danas dešava u Srbiji prevazilazi sve ono što je do sada rađeno u našoj novijoj političkoj istoriji, pa čak i u doba Slobodana Miloševića“, rekao je Lutovac.

„Sva nesreća našeg društva stala je u četiri reči ‘Ne dirajte nam porodice’. To opisuje rezultat pogubne vladavine SNS. Čak je i sicilijanska mafija imala kodeks ponašanja, ubijali su se međusobno, nisu dirali porodice. Bila je dovoljna samo jedna rečenica koju je Dragan Bjelogrlić javno izgovorio, a koja je bila kritički usmerena prema aktuelnom režimu, pa da se pokrene dobro uhodani mehanizam da bi se uništio taj čovek… To je pokazna vežba za sve ostale – ako se to radi doajenu našeg glumišta Draganu Bjelogrliću, šta mi ostali možemo da očekujemo?!“, zapitao se Aleksandar Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari