Gradonačelnik Knina: Pokloniću se i srpskim žrtvama 1Foto: Printscreen

Gradonačelnik Knina Marko Jelić izjavio je da ne vidi razlog zašto se ne bi poklonio i srpskim žrtvama u vojnoj akciji Oluja.

„Svaka žrtva je žrtva. Svi civili koju su stradali težak su teret svakom normalnom čoveku. Nije prihvatljivo omaložavati bilo čiju žrtvu – patnja je patnja“, rekao je on za zagrebački N1. Prema njegovim rečima u ovom trenutku u Kninu živi oko 30 odsto građana srpske nacionalnosti. On je izrazio nadu da će se vratiti oni koji su otišli.

„Ovo je njihova domovina i dedovina, nadam se da će to uvideti i vratiti se. Oni su posebno ugrožena grupa jer je reč od starijoj populaciji“, rekao je gradonačelnik Knina.

Govoreći o tome zašto Marko Perković Tompson neće nastupati u Kninu, kao što je to činio prethodnih godina, Jelić tvrdi da ne postoji politička pozadina.

„U Knin je dobrodošao svako, pa i Marko Perković. U ovom nema nikakve političke pozadine, i on je sam rekao da ima jednu drugu dinamiku koncerata. Ovde će ove godine nastupati Prljavo kazalište, kultni hrvatski bend“, izjavio je Jelić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari