Potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije i bivša potpredsednica Vlade zadužena za evropske integracije Suzana Grubješić nedavno je izabrana za predsednicu beogradskog odbora URS, a najverovatnije će biti i nosilac izborne liste u Beogradu, što će sve biti potvrđeno na Glavnom odboru stranke koji će se sastati krajem januara ili početkom februara, saznaje Danas.

Za zamenika predsednika GO Beograd, inače, imenovan je nekadašnji poslanik URS Željko Ivanji, dok je predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković pomoćnik predsednika.

Grubješićeva nije mogla da potvrdi za naš list da će biti nosilac izborne liste na izborima u prestonici, ali napominje da ove sedmice URS počinje intenzivne pripreme za izbore u Beogradu i da će u narednom periodu biti formirana odbornička lista i doneta odluka ko će biti kandidat stranke za gradonačelnika.

„To što kao potpredsednica stranke vodim gradski odbor govori o značaju koji pridajemo ovim izborima. Izbori za Beograd su važni ne samo zato što skoro trećina birača živi u prestonici već i zato što daju šansu političkim partijama da ponude svoje najbolje ljude za važne poslove koje treba uraditi. Živeti u Beogradu i boriti se za bolji život građana je privilegija, ali i ogromna obaveza. Zato je najbitnije kakvi su kandidati i kakav program nude, a URS ima kredibilne kandidate i odličan program“, ističe Grubješićeva za naš list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari