Hajka naprednjaka u Kikindi 1Foto: Zoran Milešević

Zbog manjeg ulubljenja na krovu automobila Stanislave Hrnjak, predsednice GO SNS Kikinda u ovom gradu, pokrenuta je pre dva dana medijska hajka na članove Stranke slobode i pravde i vlasnika RTVK Zorana Mileševića.

I dok nosioci vlasti, na čelu sa Milenkom Jovanovim, optužuju poimence ljude za napad na vozilo njihovog funkcionera dovodeći ih u vezi sa Draganom Đilasom, dotle druga strana poziva da se prekine zloupotreba državnih organa u političke svrhe.

– Dao sam izjavu policiji i smatram da je neprimereno da se upliću državni organi, treba hitno zaustaviti ovu hajku na članove Stranke slobode i pravde. Zatražio sam sastanak sa načelnikom policije Kikinde Dušanom Glišinim, ovo nema smisla. Za oštećenje automobila Hrnjakove saznao sam čitajući sajt Informera, nemam nikakava duga saznanja o tome niti imam bilo šta sa tim događajem – objašnjava Miroslav Panić, predsednik SSP u Kikindi.

Osim optužbi za napad na automobil predsednica gradskog odbora SNS, Milenko Jovanov optužio je Dragana Đilasa i kikindskog privrednika Zorana Mileševića da su doveli kriminal u ovaj grad.

Vlasnik RTVK Zoran Milešević kaže da je ovo samo još jedna igra ljudi na vlasti, kako bi sebe prikazali kao žrtve i opravdali svoje dalje korake.

– Ne znam ko je oštetio automobile ožalošćene vlasnice ali znam ko je razbio I unakazio državu i društvo, i ko nam je stvorio sve nevolje. Osim Jovanova, ne znam nikoga ko bi mogao da organizuje štetu na autu svoje prijateljice da bi potom vandalizam na mojoj ili imovini drugih opozicionara bio opravdan. Naravno da Dragan Đilas nikoga nije poslao, niti sam ja bilo koga doveo u Kikindu. Jasno je da slabići i podmukli neće na stranu manjine. Vlast orgezla u teškom kriminalu sada konrtoliše državu ali je pravo pitanje zašto su značke u protivpravnoj vezi sa vadajućom SNS – komentariše za Danas Zoran Mileševič, producent pesme “Bagra” koju izvodi muzičarka Jovana Popović.

On podseća da je pre više od godinu dana bio meta zastrašujuće kampanje, tokom koje su u centru Kikinde lepljeni plakati sa njegovim likom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari