Stefanović: Jaka vlast razmišlja o ekonomskim problemima svakog dana 1Foto: Beta

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas privrednicima i poljoprivrednicima, u beogradskom naselju Leštane, da samo jaka i stabilna vlast može da garantuje privrednicima da će o ekonomskim problemima da razmišlja svakoga dana, a ne jednom nedeljno, mesečno ili samo pred izbore.

„Očekujemo od vas podršku 21. juna, jer podrška listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ znači stabilnu vlast“, rekao je Stefanović.

On se osvrnuo i na posledice korona virusa koji je, kako je rekao, usporio tok privrede.

„Videćete u narednih nekoliko meseci, teška ekonomska situacija čeka mnoge zemlje, pogotovu one koje zavise od turizma. One će biti teško pogođene i videćete koliko će ekonomije tih zemalja padati“, rekao je Stefanović, saopšteno je iz SNS.

Iz te stranke je saopšteno i da je član Predsedništva SNS Zoran Đorđević, zajedno sa sekretarom beogradskog odbora Aleksandrom Markovićem i Vanjom Udovičićem, posetio je Rakovicu i tom prilikom razgovarao sa omladinom i građanima naselja Miljakovac.

Glas za listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, je prvenstveno glas za bolju budućnost.Odgovorna politika Srpske napredne stranke i predsednika Vučića u svom programu nudi drugačiju Srbiju do 2025, jer će se uložiti 14 milijardi evra u puteve, aerodrome, vodovodnu mrežu, ali i sportsku i turističku infrastrukturu, navodi se u saopštenju.

Članovi Glavnog odbora Srpske napredne stranke Slavko Gak, Nemanja Marjan i Jelena Mijatović, zajedno sa članom Predsedništva Aleksandrom Jovičićem, obišli su danas štandove na Paliluli i sa građanima razgovarali o postignutim rezultatima Srpske napredne stranke u proteklom periodu, ali i planovima i budućim projektima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari