Vladica Stanojević u grupi građana 1Foto: Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Istaknuti šumadijski aktivista SNS i direktor Zavoda za zbrinjavanje odraslih „Male Pčelice“ dr Vladica Stanojević najverovatnije će, kako saznaje Glas Šumadije, na lokalnim izborima u Kragujevcu predvoditi grupu građana.

Stanojević je slovio za jednog od najozbiljnijih kandidata SNS za nosioca lokalne izborne liste, a iako je to negirao, do javnosti su stizale informacije da pravi listu uglednih kragujevačkih nestranačkih ličnosti.

Na spisku kandidata za odbornike SNS, u koji je naš list imao uvid, i čiji je nosilac savetnik u Narodnoj banci Srbije Dašić, Stanojevića ne samo da nema, već je drugi na toj listi narodni poslanik Goran Kovačević, sa kojim je krajem prošle godine bio u otvorenom sukobu.

Nakon što su pojedini mediji objavili da je Kovačeviću, navodnim „obrisan“ porodični dug za struju od oko milion i po dinara, Kovačević je ove optužbe pripisao stanovitom „Bumbaru“.

Upućeniji deo javnosti je, uz pomoć insajdera u SNS-u, namah je dešifrovao da je „Bumbar“ konspirativni partijski nadimak dr Vladice Stanojevića. Odmah potom, na društvenim mrežama usledio je nezapamćeni verbalni obračun zakrvljenih naprednjačkih klanova, u kojem je izneta gomila međusobnih optužbi zavađenih naprednjaka.

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica „Male Pčelice“ dr Vladica Stanojević dobitnik je i regionalnih priznanja „Najuspešniji privrednik XXI veka“ i „Naj muškarac XXI veka“ u oblasti Socijalne zaštite u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Severnu Makedoniju i Crnu Goru. Kandidatura za gradonačelnika bila bi kruna njegove karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari