Vulin: PS će uvek insistirati da se odbrambena industrija posebno vrednuje u srpskom društvu 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Presdsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da će PS uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u srpskom društvu.

„PS će uvek insistirati da se odbrambena industrija Srbije posebno vrednuje u našem društvu, da se obezbede odgovarajući podsticaji i da smo stalno u prilici da zapošljavamo svoje ljude, da naša vojska kupuje naše proizvode, našu tehniku“, rekao je on.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je na zajedničkom sastanku PS-a i Srpske napredne stranke (SNS) u Kragujevcu ocenio da Srbija mora da bude i vojno i ekonomski snažna, kako bi mogla da bude vojno neutralna i socijalno pravedna zemlja.

Prema njegovim rečima, PS snažno podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodao je da je neophodno sačuvati političku stabilnost kako bi Srbija mogla da nastavi da se razvija i jača.​

Gradonačelnik Kragujevca i funkcioner SNS-a Radomir Nikolić pozvao je sve građane Kragujevca da 21. juna izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić – Za našu decu.

Nikolić je podsetio na sve projekte važne za grad Kragujevac, koji su realizovani i uz pomoć i podršku ministra Vulina i njegovog Ministarstva.​

„Aleksandar Vulin je ministar koji je izuzetno pomagao da se realizuju brojni, značajni projekti za grad Kragujevac.​ Radimo zajedno i na izgradnji stanova za pripadnike vojske, BIA, i policije, zahvalan sam mu na pomoći i podršci“, kazao je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari