Zelenović: Izbori u Šapcu nisu gotovi, neophodno je da se glasanje ponovi 1Foto: FoNet/ Nebojsa Zelenovic - Sabac

Lider stranke Zajedno za Srbiju i nosilac liste „Šabac naš grad“ na lokalnim izborima, Nebojša Zelenović izjavio je da izbori u tom gradu nisu završeni i da zbog postojanja velikog broja nepravilnosti zahteva da glasanje bude ponovljeno.

„U Srbiji se vodi borba za odbranu tragova normalnog života. Vlast radi sve što može i sme da te ostatke počisti. Očigledno je da jedinu kočnicu predstavlja strah od moćnog stranog sveta. Na izbore u Šapcu smo izašli zato što je veliki broj Šapčana želeo da brani normalan život u svom gradu“, rekao je Zelenović,
za novi broj nedeljnika NIN.

Kako je naveo, nije bilo moguće bojkotovati izbore u Šapcu i žao mu je što to nije bolje objasnio ljudima u Srbiji koji se, takođe, bore za normalan život.

On je naveo i da se „politikom bavi da bi promenio loš život koji sada svi proživljavamo“, a na pitanje da li podneti ostavku rekao je: „Kada osetim da sam prepreka toj borbi, povući ću se“.

Prema njegovim rečima, predstojeće vreme će biti vrlo neobično.

„Vlast je pogrešila zato što je isključila ogroman broj građana iz institucionalnog političkog života u momentu važnom za kosovsko pitanje. To se dešava u trenutku borbe za veliki zaokret u odnosima velikih sila“, naveo je Zelenović.

Vlast, ovakva kakva je, „saterana u mišiju rupu u međunarodnim odnosima, približava se donošenju ključnih odluka“, rekao je on.

„Svašta je moguće i treba biti spreman za to“, ocenio je Zelenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari