Zrenjanin: Zavetnici i Vacić spremaju liste

Lokalna kampanja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Blago nama sve stručnjak do stručnjaka, ima da nam bude super,nove fabrike ,veće plate ,am gde bejaste do sada vi tako pametni i sposobni.

  2. Mi Zrenjaninca jaaaaako dobroooo znamo svakog od vas !! Ovo je mali grad,i nemojte očekivati podršku svi vi koji ste se pojavili „s brda s dola“ !! Bojkot !!

  3. Srbija kao najveca ex ju republika je natavno imala i ima najveci broj intelektualaca .i vjerujem i znam jer sam se u to sam uvjerio . I pored toga da misa vacic nekog predstavlja to je za mene najvece ponizenje.pa covjek nezna sastaviti jednu recenicu.VELIKA SRAMOTA

  4. Zavetnici i vacici su trovaci omladine. Stvaraju konfuziju izmedju istorije, religije i politike u glavama mladih ljudi. Ostavljaju trajne posledice na njihov buduci razvoj.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

IZBORI

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.