Izložba grupe "Šta radite bre" 1

Grupa građana “Šta radite bre – Marko Bastać” organizovala je danas izložbu pod nazivom “Moj grad – vaša sramota” ispred Skupštine grada na kojoj su aktivisti te grupe držali fotografije koje, po rečima kandidata za odbornika Bojane Savić, pokazuju ruiniran grad.

Nakon 1381 dana vlasti gradonačelnika Siniše Malog i gradskog menadžera Gorana Vesića, Beograd je ruiniran grad a to svedoče fotografije na izložbi, rekla je ona.

Savićeva je rekla da se ljudi koji sede u skupštini grada kreću „samo u okvirima vašeg izmišljenog grada budućnosti“, dodajući da je na fotografijama prikazan Beograd koji njih ne interesuje.

U tom Beogradu je nelegalna gradnja na svakom drugom ćošku, rupe na ulicama su postale pravilo a neispunjena obećanja se podrazumevaju, u njemu vi zatvarate škole i dok šetamo ulicama moramo da pazimo da ne slomimo nogu, a komunalci u njemu krše zakon i primenjuju silu, rekla je ona.

„Siniša i Gorane ovo je vaša sramota i vreme je da prestanete da nas maltretirate i da prestanete da uništavate ovaj grad“, rekla je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari