Jakšić: Glasali umesto mene

Bivši odbornik GI SDP dobio odgovor RIK da je glasao 21. juna 2020.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Dakle neko odstampa neku uredbu, potpise se kao Pera Detlic to je garant da je to zaista stampao i pisao Pera Detlic?
  U 21. veku? Jel se salite?

 2. Opozicija da je prava može na ovaj način dokazati da su ukradene hiljade glasova tj. da su pokradeni izbori. Kako se toga opozicija nije setila? Zato što joj Vučić nije rekao da se seti.

  1. A dali znas za koga je bio taj glas ,dali nije bio glas za opoziciju. Postoji deo opozicihe koji nije bojkotovao izbore. Stefane prvo skoci pa reci HOP. U mojoj Opstini Paracin opozicija je glasala pa mozda i ovde ima smucik radje ,ali sa cije strane,kome je bio upisan taj glas jel vlast su imali opozicionari.

 3. Bice da je Jakšic Glasao umesto njih
  Cuo je da ako Tuziš dobijaš Sto Hiljada
  Pa nek je sa Srecom

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.