– U Beogradu će se desiti prva, nadam se, siguran sam i odlučujuća pobeda, ne samo glavni grad već i za Srbiju. Postoji ozbiljna šansa da, ukoliko građani i građanke izađu na izbore, ovaj režim doživi prvu ozbiljnu, tešku i nepopravljivu, za opoziciju pobedu, za njih poraz.

To dugujemo ovoj zemlji. Šesta je godina vlasti. Svako neka pogleda samo kako Srbija izgleda danas, a kako je mogla ili trebala da izgleda. Svako neka izbroji izgorele automobile, ubistva kriminalaca na ulici, neka izbroji hiljadu, dve, šest…koliko Dragan Marković deli ljudima ovde, pokušavajući da ih kupi, a u stvari gazi njihovo dostojanstvo. Siguran sam da će u kratkom roku Srbija dići glavu i svi njeni građani slobodno disati. Prvi korak je vraćanje dekomratije i normalnog života. U Beogradu će se to, uveren sam desit na narednim izborima, rekao je Janković na otvaranju kancelarije PSG, prve u ovom delu Srbije.

-Nemamo više vremena u Srbiji da čekamo da se stvari dešavaju same od sebe. Od ubistva Olivera Ivanovića jasno je da nema nikakvih ograničenja u odnosu na loše što može da nam se desi. Hajde da počnu da se dešavaju dobre stvari. Večeras smo u Jagodini otvorili kancelariju, hajde da cela Srbija postane kancelarija slobode, da se uključi što veći broj ljudi, zaključio je Janković.