Jelka Jovanović: Nije bitno ko će biti premijer 1Foto: Screenshot/N1

Novinarka Novog magazina Jelka Jovanović izjavila je danas da je u trenutnom rasporedu moći svejedno je ko će voditi Vladu Srbije, da li će to biti Miloš Vučević ili Ana Brnabić.

„Oboje su odani, a isključivo odlučuje Aleksandar Vučić, koji ne samo što celu zemlju drži u neizvesnosti već i svoje kadrove”, ocenila je Jovanović za N1.

Po njenim rečima, za sve kandidate lojalnost je neupitna a Ana Brnabić je pokazala mnogo veću lojanlost nego što se očekivalo.

Jovanović je navela da će u sadašnjem sazivu parlamenta samo poslanici Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina biti opozicija.

„Svi ostali biće deo vlasti. Igrokaz koncentraciona ili koaliciona vlada ne menja suštinski stvar. Ono što može da bude interesantno je hoće li Vučić koncentracionom vladom zaista dovesti Srbiju do novih izbora mnogo pre vremena, iako ne postoji razlog. Sa stanovišta građana i sistema i političke moći je svejedno da li će biti koaliciona sa jednim partnerom ili koncentraciona”, kazala je novinarka Novog magazina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari