Jeremić: Partijsko zapošljavanje – rak rana 1

Dajem reč da će borba protiv partijskog zapošljavanja biti jedna od prvih meta koju nameravam da napadnem kao predsednik Srbije, izjavio je večeras u Loznici predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić.

„To nije boljka koja je počela 2012. godine i prethodne vlasti su od te boljke patile, ali zaista mislim da ovakvo stanje nikada nije bilo kao što je sada, i da danas ne možeš da dođeš do posla ako ta veza nije partijska. To je rak rana ove zemlje i društva i to moramo da promenimo“, istakao je Jeremić pred više od 200 Lozničana.

On je istakao da se za predsednika kandiduje kako bi stao na put ovoj pogubnoj vlasti i naglasio da nije stranački kandidat, već kandidat grupe građana. „Nadam se da će 10.000 građana staviti potpis na moju kandidaturu“, rekao je Jeremić.

„Pozivam sve koji žele da dođe da promena i do poštenog izbornog procesa da podrže moju kandidaturu. Ne pravim nikakva obećanja za ono što sledi posle toga, osim obećanja koje dajem građanima Srbije“, rekao je Jeremić.

On je naveo da u Srbiji postoji 8664 biračka mesta i da „na onom mestu na kome niste prisutni i koje ne pokrijete tako da neko ne može biti potkupljen, prevaren, uplašen ili oteran možete računati da su svi glasovi Srpske napredne stranke“.

Jeremić je istakao da je Loznica poslednje mesto koje posećuje pre nego što predstavi predsednički program koji će sadržati više od 60 konkretnih mera za poboljšanje života građana. Predsednik CIRSD-a je 15. januara započeo razgovore sa građanima o konkretnim rešenjima za ključne probleme i izazove Srbije, slušajući njihove sugestije i predloge pre nego što izađe sa predsedničkim programom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari