Jovanović : Nastavak politike “skupo, a glupo” 1Nikola Jovanović Foto: N1

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je danas da je izjava gradskog menadžera Gorana Vesića da će Beograd, „na inicijativu Aleksandra Vučića“, dobiti 54 fontane, nastavak naprednjačke politike „skupo, a glupo“ i gradnje besmislenih objekata.

Umesto metroa, za koji su naprednjaci već prodavali karte u predizbornoj kampanji, Beograđani će dobiti nova 54 nameštena tendera za besmislene i nepotrebne stvari, preko kojih će ekipa na vlasti izvlačiti novac iz džepa poreskih obveznika, naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, Vesić tako nastavlja naprednjačku politiku u Beogradu „skupo, a glupo“, koja Beograđanima ostavlja rupu u džepu i kojom se pokušava prikriti da glavni grad ostaje bez aerodroma, metroa, glavne železničke stanice i svih poluga budućeg razvoja.

Ali, pre svega, podseća Jovanović, Vesić mora da zna da on odgovara gradskoj skupštini, a ne Aleksandru Vučiću, jer Srbija nije Severna Koreja, a Beograd nije Pjongjang.

U Ustavu Srbije i zakletvi predsednika pominje se odbrana Kosova i Metohije, a ne fontane i slična zasenjivanja prostote, zaključio je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari