Jovanović podržao Jankovića, a on mu poručio da ne glasa za njega 1

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je podršku te stranke predsedničkoj kandidaturi Saše Jankovića.

Kako je izjavio, Saša Janković ne želi stranke u kampanji. „Ta podrška se iskazuje tako što ću ja glasati za njega, a stranka će doneti odluke kako je uvek donosila“, kaže Jovanović.

On je za N1 rekao i da će predložiti predsedništvu stranke da podrži Jankovića i izrazio uverenje da će do toga i doći. „To ću izneti na predsedništvu stranke i verujem da će se to i desiti“, rekao je Jovanović.
 
Upitan šta je presudilo da, i pored razlika podrži Jankovića, lider LDP je odgovorio da ne može da ostavi ljude, odnosno članove i simpatizere LDP koji su mu poslali poruku da će glasati za Jankovića.

On je rekao i da njemu kao ni LDP-u ne treba da se u kampanji „gura uz Jankovića“ koji je već u kampanji i koga je kandidovala grupa građana. 
 
U negativnom kontekstu je ocenio stav budućeg predsedničkog kandidata Saše Radulovića o kandidovanju više ljudi kako bi se povećala izborna izlaznost. „To je nanelo veliku štetu“, rekao je on.

Na pitanje da li veruje da će postojati drugi krug izbora, Jovanović kaže:“Ne. Kako? Budžet Saše Jankovića je manji od dnevnog budžeta Vučića“.

Nakon javne podrške na Tviteru se oglasio i sam Janković.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari