Jović: Tukla su me najmanje trojica, čizmama i kundakom

* To nije bila intervencija, već čist napad u maniru terorista, toliko brutalan da nisu poštedeli ni žene ni novinare
Zamenik direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, koji je povređen prilikom hapšenja Marka Đurića, govori za Danas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zalosno je sto je Jovic doziveo na KiM, ali je jos zalosnije da je prebijanje bilo uzrokovano zucnim izjavama g. Djurica koje su date neposredno pred odlazak na KiM. Provokacija je dovela do prikazivanja sile, time su u stvari Siptari pokazali da imaju efektivitet tzv. drzave Kosova i na severu, sto nije za pohvalu onima koji su pravili ovakve akcije. Jedini odgovor je mogao biti fakticki, brza vojna akcija i zauzimanje kljucnih punktova. Ograniceni povratak vojske na granice je koliko je javno poznato garantovano rez. SB 1244? Kako onda da se proces „normalizacije“ okonca ako se u medjuvremenu od teroristickih uniformisanih jedinaca formira i zvanicno vojska Kosova? Trebalo je, a nije, odmah traziti hitnu sednicu SB. Zasto to nije ucinjeno vec je dozvoljena kvazi medijacija EU? Niko ne brani EU da ucestvuje u mirovnom procesu, ali u okviru UN, treba traziti suspenziju ovlascenja EULEX na KiM kroz odluku SB UN.
    znaci novi egzodus.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

26. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.