Jugović: Đilasovo bogatstvo se brani uništavanjem simbola Srbije 1

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović u pisanoj izjavi medijima kaže da je ponašanje Boška Obradovića i njegov pokušaj da državnom zastavom razbije vrata Skupštine Republike Srbije pokazatelj da Savez za Srbiju nije alternativa aktuelnoj vlasti.

– Skupština Srbije je mesto gde Boško Obradović, Miroslav Aleksić i Marinika Tepić nesmetano održavaju konferencije za štampu na kojima iznose gnusne laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom najbližem saradniku ministru Nebojši Stefanoviću – rekao je Jugović i dodaje da njih troje nikada nisu bili sprečeni da u toku radnog vremena uđu u Skupštinu Srbije i svojim nastupima seju laži i mržnju prema onom koga nikada neće uspeti da pobede u političkoj borbi.

Jugović se u svojoj izjavi osvrnuo i na savez Demokratske stranke sa Boškom Obradovićem koja se po njegovoj oceni „davi u živom blatu ideologije Dimitrija LJotića“.

– Upravo je čvrst savez sa Boškom Obradovićem razlog zbog kojeg se Demokratska stranka davi u živom blatu ideologije Dimitrija LJotića. Ako još uvek u DS postoji osoba koja zna ko je bio Milan Grol i Borislav Pekić, red je da se javno izjasne, da li je Boško Obradović mera demokratije u Srbiji – ocenjuje Jugović i navodi da biračima koji nisu simpatizeri Aleksandra Vučića postaje nepodnošljiva propaganda da opozicija koja ne pristaje da bude u vlasništvu „tajkuna“ Đilasa ne treba ni da postoji na političkoj sceni.

Jugović tvrdi da „tajkunu“ Draganu Đilasu postaju nepodnošljivi rezultati istraživanja koji jasno pokazuju da je drastično oslabio rejting njegovog Saveza za Srbiju.

– Uprkos činjenici da je postao i vlasnik protesta 1 od 5 miliona, rejting Đilasovog Saveza za Srbiju je drastično opao. Građani Srbije su jednom prevareni nasilnim upadom u Skupštinu Republike Srbije tokom petooktobarske revolucije koja je pljačkaškim privatizacijama pojela svoju decu kao što uostalom svaka revolucija jede svoju decu. Domovina se brani na biračkom mestu, a Đilasovo nepristojno bogatstvo se brani na ulici, nasiljem i uništavanjem simbola Republike Srbije. Tako se najkraće može opisati razlika između SNS Aleksandra Vučića i SzS Dragana Đilasa – zaključuje Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari