Jugović: Jeremić je u Čačku persona non grata 1

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Čačanin Bratislav Jugović je u svojoj kratkoj izjavi za komentarpress.net rekao da je Vuk Jeremić od juče u svom Čačku postao persona non grata zbog, kako ocenjuje, nekorektnog odnosa Čačanina Vuka Jeremića prema Čačaninu Zoranu Drobnjaku.

– Nekorektnim odnosom Čačanina Vuka Jeremića prema Čačanu Zoranu Drobnjaku lider Narodne stranke je sebi pucao u zdravu nogu. Tamo gde je imao najveći glasački potencijal Vuk Jeremić će imati rejting na nivou statističke greške rekao je Jugović i dodaje da ni „čačanska dijaspora u Beogradu“ neće Jeremiću oporostiti laž da je Zoran Drobnjak pravosnažno osuđen.
Jugović ocenjuje da je za Čačane Zoran Drobnjak u svim vremenima bio ljudina i da će Vuk Jeremić u Čačku doživeti sudbinu Boška Obradovića.
– Drobnjak će za Čačane u svim vremenima biti ljudina, a Vuk Jeremić će u Čačku vrlo brzo doživeti sudbinu Boška Obradovića, a to znači da će Jeremić imati samo dva glasa u svojoj Ježevici kod Čačka. Jednostavno rečeno, Jeremić je u svom Čačku od juče postao persona non grata – zaključuje Jugović.
Podsetimo, Vuk Jeremić je u svom saopštenju reagujuće na ocenu predsednika Aledsandra Vučića da lider Narodne stranke vodi bandu lopova rekao da je u Vučićevom društvu direktor Zoran Drobnjak koji je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.
Uvidom u sudske spise može se utvrditi da Zoran Drobnjak nema pravosnažnu presudu.

Tekst preuzet sa portala komentarpress

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari