Jugović: Laži Tepić ne mogu da sakriju nepristojno bogatstvo Đilasa 1Foto: Komentarpress.net

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović izjavio je da laži potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić ne mogu da sakriju nepristojno bogatstvo predsednika te stranke Dragana Đilasa.

Jugović u pisanoj izjavi dodaje da vi se tako najkraće mogao opisati razlog zbog kojeg je Marinika Tepić otkazala TV duel sa narodnim poslanikom Vladimirom Đukanovićem.

Kao dokazani borac za kosovsku nezavisnost svojim monstruoznim lažima da su predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović umešani u trgovinu oružjem i da su povezani sa terorističkim grupama koje seju zlo i smrt, Marinika Tepić zapravo zatrpava činjenice da je Gana kao zemlja od 30 miliona stanovnika povukla priznanje takozvanog Kosova i da je rukovodstvo iz Prištine povuklo kandidaturu za članstvo lažne države Kosovo u Interpolu, smatra Jugović.

Kako je istakao, na teritoriji Srbije postoji lažna država Kosovo, a na političkoj sceni postoje laži Marinike Tepić, među kojima je i njena tvrdnja da MUP daje dozvolu za trgovinu oružjem i da je otac ministra Stefanovića zaposlen u firmi GIM koja ima dozvolu za trgovinu oružjem još iz vremena kada je Vuk Jeremić bio član Vlade Srbije.

Ipak na teritoriji Srbije postoji i veoma osnažene vojne i policijske snage, a na političkoj sceni Srbije istinski borci za interese svih građana Srbije, na prvom mestu predsednik Aleksandar Vučić, a potom i njegovi najbliži saradnici poput ministra Nebojše Stefanovića. Samo neprijatelji Srbije, Marinika Tepić i njen novi gazda tajkun Dragan Đilas ne žele Srbiju koja je na putu da povrati svoj integritet u punom kapacitetu, zaključio je Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari