Jugović: Lažnog doktora nauka podržava sto doktora nauka 1

Samo je u Srbiji moguće da sto doktora nauka, koji su na državnim univerzitetima predanim radom stekli svoja zvanja, podrže jednog lažnog doktora nauka, poručio potpredsednik Pokreta socijalista i kandidat za predsednika Bratislav Jugović

Potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović izjavio je da je kao lažni doktor nauka dobio podršku sto doktora nauka za kandidaturu za predsednika Srbije.

„Pored Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije, zagarantovanu podršku imam i od sto doktora nauka. Već sam najavio da predsedničke izbore idem kao lažni doktor nauka. Samo je u Srbiji moguće da sto doktora nauka, koji su na državnim univerzitetima predanim radom i uz velike intelektualne napore stekli svoja zvanja podrže jednog lažnog doktora nauka u svojoj borbi za dostojanstvo prosvete“, rekao je Jugović posle sastanka sa predstavnicima Koalicije raseljenih lica s Kosova i Metohiej u Paraćinu od kojih je dobio podršku za predsedničku kandidaturu.

Jugović je u najnovijem broju Nedeljnika najavio da će se kandidovati za predsednika Srbije, a da u tu trku ide kao lažni doktor nauka.

„Borba za prosvetnog radnika je borba za svakog đaka i studenta, ali je i borba za hleb koji me je nahranio. Za sad će ironija biti moj jedini stil borbe“istakao je Jugović i podsetio da je (u intervjuu za Nedeljnik) rekao da će odustati od kandidature ako lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin uđe u trku za predsednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari