Koštunica podržava Popovića 1Vojislav Koštunica Foto: EPA/SAŠA STANKOVIĆ

Vojislav Koštunica apsolutno podržava sadašnju Demokratsku stranku Srbije (DSS) i Aleksandra Popovića, kao našeg kandidata za predsednika Srbije, izjavio je Novostima predsednik DSS Miloš Jovanović.

Redovno se viđamo i razgovaramo i znam da mu je jako stalo, kao i svima nama, da DSS otvori novo poglavlje u svojoj istoriji i sačuva politiku koju je on utemeljio, preneo je Jovanović. On bi voleo da se Koštunica vrati u stranku, ali mu se čini da je odluka o njegovom povlačenju iz javnog života neopoziva.

Donekle je razumem, mnogo je on već dao ovoj zemlji. Na nama je da sada nastavimo tim putem, naglasio je Jovanović, koji je neizmerno zahvalan Koštunici „što nam u tome pomaže“. Prema pisanju Novosti, Koštunica je u jednom beogradskom restoranu na Dorćolu viđen u društvu Jovanovića, Popovića i Slobodana Samadržića, lidera Državotvornog pokreta Srbije.

Novosti prenose i fotografiju sa tog sastanka i zaključuju da Koštunica, iako je pre dve i po godine napustio stranku koju je osnovao, „za sobom očito nije porušio sve mostove“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari