U prepunoj sali muzičke škole „Dušan Skovran“ u Ćupriji PUPS je održao tribinu pod sloganom „Svet pripada i nama“, kojoj je sem lidera ove stranke Milana Krkobabića, prisustvovao i potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }A:link { }„Partija ujedinjenih penzionera Srbije – PUPS uspela je ono što prethodnih deset godina nije uspevala. Uspela je da ujedini penzionere Srbije u težnji da imaju redovne i sigurne penzije, da im deca ostanu u zemlji, pošteno rade i zasnuju svoje porodice. Kada je reč o budućnosti zemlje, budimo realni i pošteni, danas jedino Aleksandar Vučić ima pravu viziju. Ta vizija je jasna i on je nudi svim građanima Srbije. Sve ostalo je sitno političarenje“, poručio je Krkobabić.

Nebojša Stefanović je poručio da izbori pred nama treba da daju nekoliko važnih odgovora.

„Da li želimo ljude koji će naporno raditi da raste ugled Srbije u svetu, da podižemo ekonomiju, da povećavamo broj radnih mesta, da povećavamo i plate i penzije i ako je to odgovor, ako želimo takve ljude, onda će premijer ove zemlje biti Aleksandar Vučić“, poručio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari