Lideri Demokratskog fronta Vučićevim avionom do Podgorice 1Foto: RTCG

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi RTCG.

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Srbije u Palati Srbija.

“Službeni avion predsednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Knežević sletio je na Aerodrom Podgorica u 11:45 sati. Avion predsednika Srbije je za Beograd poletio u 12:15 sati”, kazao je izvor iz Aerodroma Crne Gore, navodi RTCG.

Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede navodeći da se u Podgoricu iz Beograda vratio “onako kako dolikuje srpskim političarima”.

“Nemam nameru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, kazao je Knežević, navodi RTCG.

Prema nezvaničnim informacijama, korišćenje službenog aviona predsjednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsedništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari