Ljupka Mihajlovska podnela ostavku na članstvo u Dosta je bilo 1Foto: Dosta je bilo

Narodna poslanica Ljupka Mihajlovska podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Dosta je bilo, kao i ostavku na sve funkcije u organima ove političke organizacije.

Mihajlovska je u pisanoj izjavi navela da će u Narodnoj skupštini Srbije nastaviti da deluje kao samostalna narodna poslanica zalažući se za sve ideje za koje je lista Dosta je bilo dobila mandat građanki i građana.

„Ne želim da govorim o razlozima i motivima napuštanja pokreta Dosta je bilo, niti da na taj način nanosim štetu političkoj organizaciji kojoj sam pripadala. Iako sam prvobitno planirala da vratim mandat političkom pokretu na čijoj sam listi izabrana, neću to uraditi jer bi na moje mesto došla osoba koja je od prvobitnih vrednosti, proklamovanih od strane Dosta je bilo, odustala dan nakon parlamentarnih izbora 2016. godine, pristupivši drugoj vanparlamentarnoj stranci“, istakla je Mihajlovska. Ona je napomenula da se neće priključiti nijednom poslaničkom klubu.

„Sarađivaću sa svima koji se zalažu za istinsko poštovanje ljudskih i manjinskih prava i unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i onima kojima je ova tema od ključnog značaja na političkoj agendi što je, prema mom sudu, većina stranaka opozcije, a od stranaka većine u Parlamentu Socijaldemokratska partija Srbije. Bivšim koleginicama i kolegama želim svu sreću u daljem političkom delovanju“, dodala je Ljupka Mihajlovska.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari