LSV: Kasne radovi na obilaznici oko Zrenjanina, SNS obmanuo građane 1Foto: Logo

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) optužila je danas gradsku vlast u Zrenjaninu predvodjenu Srpskom naprednom strankom da je još jedanput „obmanula“ građane, pošto kasne radovi na izgradnji obilaznice oko tog banatskog grada.

Ta stranka je u saopštenju navela da je rok za završetak radova bio oktobar, ali da radovi nisu ni izbliza pri kraju i da se „golim okom je vidljivo da je i ovaj rok, kao i mnogi pre njega, probijen“.

„Naime, kao što se i na fotografijama koje su građani napravili prilikom obilaska može videti, na jednom kraku su vidljivi delovi konstrukcije mosta, ali oni nisu postavljeni, na drugom delu su započeti samo zemljani radovi, a po sredini trase nije urađeno ništa“, navodi se u saopštenju.

Kako LSV ističe, dodatno zabrinjava to da se građevinska sezona polako završava, te da je moguće da će se rokovi još probijati.

Šef odborničke grupe LSV-a u Skupštini Zrenjanina Dejan Čapo optužio je naprednjačku vlast da je sposobna samo da „ponudi demagošku predstavu, a ne i da ispostavi rezultate“.

„Zrenjaninska putna infrastruktura se ionako raspada, a prolazak kamiona kroz centar dodatno opterećuje naše puteve. Naši kolovozi su u veoma lošem stanju sa rupama na svakih par metara pa Zrenjaninci moraju da voze slalom da bi te rupe izbegli. Problem izgradnje obilaznice oko Zrenjanina je neophodno rešiti“, istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari