Maja Gojković raspisala izbore u Beogradu za 4. mart 1Foto: FoNet / Zoran Mrđa

Predsednica skupštine Maja Gojković raspisala je danas beogradske izbore za 4. mart.

Kampanja će trajati 47 dana. Gojković je takođe raspisala izbore i za opštine Aranđelovac i Bor. 

Predsednica parlamenta pozvala je građane da na njih izađu jer od toga kome daju glas zavisiće kako će izgledati budućnost tih gradova, njihov svakodnevni život kao i njihovih porodica i prijatelja.

Ona je u obraćanju u Skupštini Srbije poručila građanima da bi trebalo da se opredele o kanididatima prema njihovoj marljivosti, odgovornosti, ozbiljnosti i konkretnim programima koje nude.

„Pogledajte imena kandidata na izbornim listama, vidite njihove rezultata i biografije“, izjavila je Gojković. Ona je u poruci građanima istakla da glasaju isključivo za njihove programe a ne priotiv.

„Od tog glasa protiv se ne živi u naredne četiri godine. Neće se dobiti više zabavišta škola, asfaltiranih ulica niti privući ivesticije“.

Ona je pozvala kandidate za odbornike pa pokažu ozbiljnost u kampanji i poštovanje prema građanima Beograda, i opština Bor i Aranđelovac kao i svojim političkim protivnicima.

„Kandidati, treba da se takmiče samo svojim programima a ne mržnjom“, rekla je Gojkovićeva pošto je javno potpisala odluku o raspisivanju izbora u Beogradu, Boru i Aranđelovcu.

SNS je juče usvojila listu za gradske izbore, a prvi na njoj biće direktor Univerzitetske dečje klinike „Tiršova“ Zoran Radojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari