Majka maloletnice: Tepić iskoristila moju privatnu situaciju za linč Markovića Palme 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je danas da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić za linč predsednika Skupštine Jagodine iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.

Tepić je ranije danas upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvođenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona „najbližeg Markovićevog saradnika“, u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.

„Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo. Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“, navela je Jakovljević, a prenela je Skupština Jagodine.

Jakovljević je naglasila da žena čiji je telefon oduzet nije Markovićeva saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana i da to predstavlja „još jednu u nizu laži“.

„Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete“, dodala je ona.

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je danas navode da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica iz telefon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari