Mali: Pomoć države od 100 evra kao "doza optimizma" narodu 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je pomoć države od 100 evra svakom punoletnom građaninu „doza optimizma“ koja se daje narodu i najavio da od ponedeljka kreće kampanja kojom će biti objašnjavan način prijavljivanja za uplatu.

Mali je, u gostovanju na televiziji Pink, rekao da će prijavljivanje onih koji žele tu pomoć početi od 15. maja, preko portala na sajtu Trezora Ministarstva finansija ili telefonom, preko kol-centra.

On je ponovio da će podaci koje građani ostavljaju biti apsolutno zaštićeni i da će se taj privremeni registar, kada se sve završi, biti brisan.

Mali je, komentarišući zamerke koje su upućivane na odluku da se dodeli 100 evra, istakao da od kritičara nije čuo nijedan argument kojim bi potkrepili svoje tvrdnje.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Mali: Pomoć države od 100 evra kao „doza optimizma“ narodu”

  1. Jedina doza oprimizma je da ti i slični odgovarate za sve kradje i da zavrsite u zatvoru iz koga necete videti svetlost dana.

  2. A kada ce penzionerima biti uplaceno po 100 evra,kako je obecala vlast. Jesmo i mi punoletni,ali je receno da ca nama biti uplacen iznos od 100 evra, posto nase podatke vec ima PIO?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.