Marković: Opozicija umesto da polemiše, lupeta na konferencijama u holu 1Foto: FoNet/Nenad Đođević

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković rekao je danas da umesto da opozicija dođe u Skupštinu Srbije da polemiše, „lupeta“ na konferencijama za novinare u skupštinskom holu.

On je time za skupštinskom govornicom reagovao na izjavu poslanika Nove stranke Zorana Živkovića da će prva odluka „nove vlasti“ biti hapšenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih saradnika, i na negodovanje šefice poslaničkog kluba „Samostalni poslanici“ Marinike Tepić zbog toga što je na čelo novog radnog tela za saradnju sa OEBS-om za unapređenje izbornog procesa postavljen ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Marković je govorio i o lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i pitao kako je zaradio milione dok je bio na vlasti.

On je rekao da, kada su uhapšeni službenici RTS i firme „Dajrekt medija“ čiji je nekad vlasnik bio Đilas, počela „najmonstruoznija“ kampanja protiv predsednika Vučića, njegove porodice i članova SNS i izmišljanje afera.

„Kada više nemaju afera, onda proglase bojkot izbora, iako ne mogu nikome živom da objasne kako to da neko može da bojkotuje redovne izbore koje zakon propisuje da moraju da se održe u određenom roku“, rekao je Marković.

Na dnevnom redu vanredne sednice su sporazumi Srbije i Dominikanske Republike, Mjanmarske Unije, Paragvaja o ukidanju viza za diplomate, i sporazum Srbije i Surinama o ukidanju svih viza za putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari