Mićunović: Da li je publika gluva? 1Foto: Stanislav Milojković

Predsednik Centra za demokratiju Dragoljub Mićunović ocenio je za NIN da će aprilski predsednički izbori biti nedemokratski, neravnopravni i da su uvod u autoritarni režim, uz punu vladavinu jednog čoveka.

Slušaćemo davno poznatu muziku na poznate reči: „Ja sam narod, vi ste izdajnici i plaćenici, ja sam patriota, vi ste tuđe sluge“. Sve je dobro i poznato, i pesme i pevači, ostaje da vidimo da li je publika gluva, poručio je Mićunović.

Mićunović smatra da je suspendovanje rada parlamenta tokom kampanje državni udar i da se zna od koga je predsednica Skupštine za takav čin dobila instrukciju.

Ona je otišla sa sednice na konsultacije u Vladu! Nije se valjda konsultovala sa vratarom?! Dakle, zna se od koga je dobila instrukciju, dodao je Mićunović.

Mićunović je uveren da će se premijer Aleksandar Vučić, kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije, vratiti na funkciju premijera ukoliko izgubi na izborima.

Nastaviće da vlada kao i do sada, kao da se ništa nije desilo. Tu jeste kukavički deo priče, jer je on to tako osmislio ziheraški, dodao je on.

Kako ćemo iz ovog stanja izaći, ostaje da se vidi, smatra Mićunović, ali građani imaju taj glasački listić, da se malo oslobode straha i reaguju na ovakvu situaciju.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari