Mihajlović: Društvo u kojem se ciljevi ostvaruju nasiljem, nije društvo koje može da računa na stabilnost 1Zorana Mihajlović Foto: FoNet/MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da društvo u kojem se ciljevi ostvaruju nasiljem i agresijom nije društvo koje može da računa na stabilnost i bolju budućnost za svoje građane.

„Naravno da je mnogo lakše u politici privlačiti pažnju incidentima, vulgarnostima, biti provokativan, kao što to rade poslanik u prethodnom sazivu parlamenta Srđan Nogo ili lider “Dveri” Boško Obradović, nego pokazati odgovornost i ostvarivati rezultate”, saopštila je Mihajlović.

“Ali, odgovornost i rezultati jesu posao političara, jer politika nije rijaliti, nego vođenje računa o budućnosti zemlje i građana. Pozivanje na napade na političke protivnike, na izazivanje nereda, ne vodi nikuda, a ponajmanje u stvaranje Srbije u kakvoj bi svaki njen građanin poželeo da živi“, rekla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari