Mihajlović: Ilić je pozvan na otvaranje autoputa 1

Sve političke partije u zemlji dobile su poziv da prisustvuju svečanom otvaranju autoputa Ljig-Preljina, u ponedeljak u Takovu.

To znači da je i Nova Srbija pozvana da prisustvuje otvaranju 40,3 kilometara dobrog autoputa na Koridoru 11, rekla je danas u Skupštini Srbije Zorana Mihajhlović, ministarka saobraćaja i infrastrukture, ne želeći da komentariše tvrdnje bivšeg ministra Velimira Ilića da su na svečlano otvaranje „pozvani šoferi i čistačice“, a da on nije dobio poziv.

Ministarka Mihajlović napomenula je da joj je žao što na svečanosti nije bilo drugih političkih partija, jer je, kako je rekla, saglasna da se taj put na gradi dve ili tri godine, već da to traje mnogo duže i kredit je uzet mnogo ranije. Zato su, istakla je, sve političke partije i dobile pozivnice preko poslaničkih klubova u Skupštini Srbije.

Ona je izjavila i da ni u Srpskoj naprednoj stranci, ni u Vladi Srbije “nije bilo konkretnih razgovora” o eventualnoj promeni Ustava Srbije. Onog trenutka kada budemo seli svi zajedno i počeli o tome da se dogovaramo sigurna sam da nijedna jedina stvar neće biti tajna, nego će se o tome razgovarati, rekla je Mihajlović u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje novinara da li će Ustav Srbije biti menjan u toku sledeće godine.

Upitana šta misli o bezbednosnoj situaciji u vezi sa onim što se dešavalo u Jajincima s obzirom da je premijer Srbije Aleksandar Vučić sinoć rekao da je bezbednosna situacija mnogo ozbiljnija nego što se čini, Mihajlović je odgovorila da je “premijer sve rekao”.

Čekamo određene izveštaje i kada to bude bilo, sigurna sam da će i mediji i javnost biti informisani, rekla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari