Mihajlović: Kritike opozicije u vezi sa cenom putarina demagogija 1Foto: Kabinet potpredsednice Vlade

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ocenila je da su kritike Stranke slobode i pravde i Pokreta Dveri u vezi sa cenama putarina primer demagogije opozicionih političara koji gledaju samo svoje interese i rejting.

Kako se navodi u njenoj pisanoj izjavi za medije, za razliku od vremena kad su na vlasti bili Dragan Đilas i njegovi partneri iz Saveza za Srbiju, Srbija danas ima ceo Koridor 10 od severa do juga.

„Uskoro ćemo imati više od 100 kilometara na Koridoru 11 i krećemo u izgradnju novih auto-puteva. Novac od putarina namenjen je održavanju novih auto-puteva, ali građani nisu zaboravili kako su u vreme njihove vlasti šabačka preduzeća gradila i održavala puteve i gde je završavao novac namenjen putevima“, ističe ona.

Ministarka saobraćaja u izjavi ističe i da kao odgovorna Vlada moraju da razmišljaju o tome kako da nove auto-puteve, koji su najveći kapital ove države, sačuvaju da traju decenijama.

“Verujem da je političarima koji gledaju samo svoj lični interes i rejting nezamislivo da neko donosi odluke ceneći šta je dugoročno u najboljem interesu građana i gledajući stvari mnogo godina unapred“, dodaje Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari