Mihajlović: Nije vreme da se Vučić povuče sa čela stranke 1Zorana Mihajlović Foto: Beta/MGSI/Mileta Mirčetić

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da „nije vreme da se (Aleksandar) Vučić povuče sa čela SNS-a, zato što ima još poslova koji moraju da se završe“, saopšteno je iz njenog kabineta.

Kako se navodi u saopštenju Zorana Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, izjavila je i da „SNS bez Aleksandra Vučića na njenom čelu neće biti stranka koja uživa do sada najveći ugled ujavnosti“.

„Ma šta bilo ko u SNS-u mislio i šta god sam Aleksandar Vučić mislio kada je najavio da se neće kandidovati za predsednika (stranke), činjenica je da SNS bez Vučića neće imati podršku koju danas ima. Zato smatram da kako danas, tako ni za Vidovdan sledeće godine, pa ni kasnije, nije vreme da se Vučić povuče sa mesta predsednika SNS-a i vodjenje stranke prepusti bilo kome drugom. Ima u Srbiji još dosta važnih poslova koji moraju da se završe kako bismo od naše zemlje napravili što bolje mesto za život“, izjavila je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da „to što SNS ne želi da promeni svog lidera ne znači da mladi ljudine treba preuzmu više i veće obaveze kako u SNS-u, tako i u vodjenju zemlje“.

„Bez novih ideja i nove energije nema napretka ni Srbije ni Srpske napredne stranke. Naravno, nakon izbora biće prilike i da se SNS zahvali onima koji su stranku koristili isključivo za ličnu korist“, naglasila je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari