Mihajlović: O ostavci Babića kad za to dođe vreme, u njegovom mandatu izgrađeno 100 km autoputa 1Zorana Mihajlović: Foto Fonet/Zoran Mrđa

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Vlada Srbije razmatrati ostavku v. d. direktora Javnog preduzeća „Koridori Srbije“ Zorana Babića kada za to dođe vreme.

„Vlada će razmatrati ostavku Zorana Babića, ali pri tome moramo imati u vidu činjenicu da je za vreme njegovog mandata urađeno 100 kilometara autoputa“, kazala je ona.

Mihajlović je dodala i da se mora imati u vidu i da Babić „nije optužen, niti osumnjičen za tragediju u kojoj je poginula žena“.

Zoran Babić je još v.d direktora preduzeća „Koridori Srbija“, iako je pre više od 300 dana saopštio da podnosi neopozivu ostavku na to mesto.

Da podnosi nepozivu ostavku Zoran Babić je saopštio 1. februara, nakon saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je stradala Stanika Gligorijević. Babić se nalazio u kolima koja su je usmrtila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari