Mihajlović : Odgovorni političari razgovaraju u institucijama, ne u šatorima 1Zorana Mihajlović Foto: Beta/Milan Obradović (Arhiva)

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je večeras da postavljanje šatora u Pionirskom parku, koje je izvela opozicija, nije način da se rešavaju problemi građana Srbije i da to pokazuje odsustvo ideja i politike lidera Saveza za Srbiju (SzS).

„Ako su već hteli da razgovaraju o nečemu, za to postoje institucije, pre svega parlament. A ako žele da osvoje vlast, to se u demokratskim zemljama radi na izborima, a oni od izbora beže. Vlast u Srbiji ne osvaja se na ulici, niti se političke nesuglasice rešavaju u improvizovanim šatorima pored postojećih institucija“, navela je Zorana Mihajlović.

U pisanoj izjavi ona je ocenila da je takozvana „Slobodna zona“ još jedan način da lideri SzS skrenu pažnju na sebe, jer to ne mogu da urade idejama i politikom.

„Politički život u Srbiji ne vodi se u šatorima, nego u institucijama i to što je svima garantovana sloboda okupljanja ne znači da od toga treba praviti parodiju demokratije, kao što rade lideri opozicije“, dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari