Mihajlović: Raspada se PSG 1

Pokret slobodnih građana Saše Jankovića se raspada i to je činjenica koju više niko, čak ni pojedini mediji, ne mogu da sakriju od građana Srbije, ocenila je danas članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.

Optužbe najviših funkcionera na račun Jankovića konačni su dokaz da politika ovog pokreta, u kojoj nema nijedne ideje, suvislog predloga, u kojoj postoji samo mržnja protiv SNS i Aleksandra Vučića, ne može da dobije podršku građana Srbije, smatra Mihajlović.

Dobro je, ocenila je ona, da javnost Srbije od najbližih saradnika Saše Jankovića čuje o kakvom političaru je reč.

Atmosfera straha, poređenje sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, nepotizam, bezidejnost, finansijske malverzacije, nemoral, lenjost i veliki nerad samo su neke od osobina Saše Jankovića, o kojima otvoreno govore njegovi najbliži saradnici, rekla je Mihajlović.

Sve ovo najbolje opisuje čoveka koji je godinama obavljao odgovornu funkciju zaštitnika građana, ali i pokazuje kako bi izgledala Srbija u kojoj bi Saša Janković i njegov pokret bili na vlasti. Dok postoje SNS i Aleksandar Vučić, to se neće dogoditi, rekla je ona. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari