Mihajlović: Resetovanje sistema koje opozicija predlaže je vraćanje Srbije unazad 1Foto: Facebook / Zorana Mihajlović

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da cilj “resetovanja sistema”, koje predlaže opozicija, u trenutku kad zemlja ima privredni rast, stabilan budžet, investicije i smanjuje broj nezaposlenih, može da znači samo zaustavljanje razvoja i vraćanje Srbije unazad.

„Po svim međunarodno priznatim kriterijumima, srpska ekonomija jača je nego u vreme vlasti Рilasa i Jeremića, a politički odnosi Srbije sa najmoćnijim državama sveta su bolji nego pre. Takozvano resetovanje stoga može biti samo povratak propadanju koje smo imali dok su Dragan Đilas i njegovi sadašnji partneri u Savezu za Srbiju bili na vlasti“, navela je Mihajlović, u pisanoj izjavi dostavljenoj iz njenog kabineta.

„Dok Vlada Srbije i predsednik Srbije pred graрane izlaze sa konkretnim rezultatima, a to su rast privrede, novi putevi i fabrike, Đilas i Jeremić bi to da zaustave, i da pod maskom „vlade eskperata“ upravljaju državom radi ostvarivanja sopstvenih interesa“, navodi Mihajlović, koja je članica Predsedištva SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari