Mihajlović: SNS nikad neće imati koaliciju sa bahatošću, ličnim interesima i korupcijom 1Zorana Mihajlović Foto: FoNet/MGSI

Srpska napredna stranka (SNS) ima koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), ali nema koaliciju sa bahatošću, ličnim interesima i korupcijom, kako u svojim, tako i u nekim drugim redovima, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Mihajlović, koja je i članica Predsedništva SNS, je za Televiziju Hepi rekla da mora da dođe do promena u načinu poslovanja „Srbijagasa“ na čijem čelu je funkcioner SPS-a Dušan Bajatović, i povezanih preduzeća, „jer gasni sektor može da bude najrazvijeniji deo energetike, a ne firme kojima je stalno potrebna pomoć države“.

„Ministarstvo je tu da bude podrška, ali bilo koja vrsta bahatosti i ličnih interesa ne dolazi u obzir i to neću da dozvolim. Verujem da je medijima mnogo zanimljivije kad se neki sastanak ne održi nego kad se održi, ali za mene je mnogo važnije da napravim rezultat u ovom resoru, jer je to rezultat za Srbiju“, kazala Mihajlović.

Dodala je da, „ako se neki pojedinci trude da određena preduzeća budu potpuno zatvorena prema resornom ministarstvu, da ne dostavljaju izveštaje, da ne odgovaraju na pozive i dopise, onda to govori da imaju nešto da sakriju“.

„Nedopustivo je da direktori gasnih preduzeća posredno šalju poruke da im direktor Srbijagasa zabranjuje da dođu na sastanak“, ocenila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari