Mihajlović: Svi napadi na Vučića samo zbog Kosova 1Foto: MGSI (arhiva)

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da napadi na predsednika Aleksandra Vučića imaju samo jedan motiv – odustajanje od njegove politike u vezi s rešenjem pitanja Kosova i Metohije.

Ovi pritisci na Vučića nisu slučajni i dešavaju se samo zbog jedne stvari – politike oko Kosova. Njihov cilj je da Albanci dobiju sve, a Srbi ništa i da Vučić pristane na to da Albanci budu apsolutni pobednici, a Srbi apsolutni gubitnici. Ali, Vučić na to nikad neće pristati”, rekla je Mihajlović gostujući na TV Hepi.

Ona je osudila i poslednje, kontinuirane napade na porodicu predsednika, rekavši da takvi napadi predstavljaju čisto nasilje“.

Borite se protiv SNS-a i Vučića politički, kritikujte, ali decu ostavite na miru“, rekla je Mihajlović.

Mihajlović: SNS-u je najviše stalo da izbori budu po svim pravilima

Mihajlović je rekla danas da Srpska napredna stranka na izbore izlazi sa ostvarenim rezultatima i da je toj stranci najviše u interesu da ništa ne baci senku na izborni proces.

“SNS se nikad nije plašio izbora, jer smo uvereni da imamo rezultate sa kojima možemo da izađemo pred građane. Zato je nama i više nego opoziciji u interesu da izbori budu transparentni, regularni i da ništa ne baci senku na izborne rezultate”, rekla je Mihajlović gostujući na Hepi TV.

“Međutim, isto tako vidimo da oni koji su pravili izborna pravila sad žele da ih menjaju u izbornoj godini. Takođe, na svakim izborima neko dobije veće poverenje građana, a oni koji dobiju manje uvek traže greške i razloge za poraz u nekom drugom”, rekla je Mihajlović.

Ona je dodala i da od opozicije nije čula argumentovane kritike, već samo napade na SNS.

„Kad je SNS bio u opoziciji, radili smo drugačije, analizirali strategije i planove vlasti i predstavljali svoje“, rekla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari