Milojičić: Da li je brat premijerke iza firme koja je otkupila dug Goše? 1

Radoslav Milojičić , poslanik Demokratske stranke pitao je danas predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li njen brat ima veze sa firmom koja je otkupila dug Goše od 400.000 evra.

– Imam konkretne sumnje da brat premijerke stoji iza firme u Zemunu, koja je pre samo mesec dana osnovana i koja je uspela za tih mesec dana da otkupi dug od 400.000 evra od firme sa Kipra koja je novi vlasnik Goše. Zanimljivo je da je privredni sud u Požarevcu već zakazao i ročiste za 16. novembar kako bi verovatno potvrdio tu odluku. Uspeli su za mesec dana i da otkupe dug i zakažu ročište, pa jasno je da iza te firme stoji neko ko je u dosluhu sa Srpskom naprednom strankom -, rekao je Milojičić, na konferenciji zta novinare u parlamentu Srbiji i dodao da su u sve sumnjive poslove i malverzacije uključeni ili kum Aleksandra Vučića ili brat Ane Brnabić“.

„Ovo je rodjačka država u režiji SNS i mi se protiv toga moramo izboriti“, napomenuo je poslanik DS , ističući da je Goša primer kako se vlast ophodi prema svim radnicima u zemlji.On je pozvao sve obespravljene radnike da se pridruže štrajku nastavnika , vojnika , policajaca , radnika Goše i da se na demokratski način izbore protiv maltretiranja SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari