Ministar Nedimović Trivanu predao resor životne sredine 1Foto: Ministarstvo poljoprivrede

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, predao je danas dužnost novom ministru za zaštitu životne sredine Goranu Trivanu, kome je izrazio punu podršku u vođenju novoformiranog ministarstva.

„Povodom formiranja Ministarstva za zaštitu životne sredine kao zasebnog resora, želim da se zahvalim svim akterima u oblasti ekologije na izuzetnoj saradnji, ali i neiscrpnom radu na jačanju kapaciteta koji treba da obezbede zdraviju i čistiju budućnost narednim generacijama“, izjavio je ministar Nedimović.

Važnu ulogu u ostvarenju tog cilja ima i industrija, posebno oni segmenti koji su u prethodnom periodu bili upućeni na nas, dodao je Nedimović.

„Zbog toga želim da iskoristim priliku da se i njima zahvalim na saradnji, kao i pokazanoj kolektivnoj odgovornosti“, istakao je Nedimović.

Ministar Nedimović je naveo da smatra da je od izuzetne važnosti postojanje zasebnog ministarstva za zaštitu životne sredine, zbog čega je kolegi Goranu Trivanu izrazio punu podršku u prevazilaženju izazova koji se ispoljavaju kroz ovaj važan segment društvenog života i poželeo svaku sreću u radu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari