Ministar Stefanović o Belivuku: Pojedini mediji i moćnici koriste laži za obračun s Vučićem 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, ocenio je danas „da pojedini mediji i moćnici koji stoje iza njih“ koriste i izjave onih koji se sumnjiče za izvršenje najmonstruoznijih krivičnih dela za obračun s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Stefanović smatra da „nije čudno da (Veljko) Belivuk izmisli bilo šta“, ali jeste čudno to što, kako je ukazao, „takva sumanuta laž dobija prostor u medijima, i što je orkestrirano i pripremljeno koriste političari čiji je cilj povratak na vlast po svaku cenu“.

„Nije prvi put da staju na stranu kriminalaca, naglašavajući i braneći njihov kredibilitet nasuprot pravosudnim organima“, rekao je on, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Stefanović, koji je i potpredsednik Vlade, poručio je da je „očigledno da jaka Srbija smeta više nego ikada“ i da će „borba morati da se vodi nesmanjenom žestinom“.

„Vučić ima punu podršku u borbi za snažnu, poštenu i samostalnu Srbiju!“, poručio je on.

Šef bande osumnjičene za više brutalnih likvidacija, Veljko Belivuk, na saslušanju u tužilaštvu pre dve sedmice negirao je da je ubica, a naveo da su predsednik Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, objavio je ranije danas portal „KRIK“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari