Mirković (SNS): Podrška Nešoviću nastavak jeftine manipulacije SZS-a 1Foto: Screenshot Youtube SNS Voždovac

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković saopštio je danas da, koliko god se trudili predstavnici propalog Saveza za Srbiju da načine štetu gradu Beogradu i SNS, u tome neće uspeti, što pokazuje i pokušaj „da od jednog dokazanog prevaranta naprave žrtvu“.

On je u saopštenju ocenio da se „jeftina manipulacija“ SZS nastavlja podržavanjem čoveka koji je uhvaćen u prevari i koji je zbog nezakonitih radnji, sankcionisan.

„Izvesni Bogosav Nešović je lažirao dokumentaciju o završenoj srednjoj školi što je nedvosmisleno dokazano i na taj način povredio radnu disciplinu – davanje lažne dokumentacije i netačnih podataka koji su bili odlučujući za zasnivanje radnog odnosa. Samim tim Nešović apsolutno nema nikakav osnov da bude ili ostane u radnom odnosu“, istakao je Mirković.

„Pokušavajući da sebe ‘opere’, sačuva, ali i osveti se ljudima koji su samo poštovali zakon i otkrili njegovu prevaru, Nešović se udružio sa sebi sličnim prevarantima Đilasom i Jeremićem i lažno optužio SNS za nešto što nema veze sa zdravim razumom“, ocenio je on.

Podsećamo, radnik Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ Bogosav Nešović, predsednik sindikalne organizacije Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ u toj firmi, dobio je otkaz nakon što se kao uzbunjivač obratio gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću, a ranije danas je šef odborničke grupe SZS-a u Skupštini Beograda Nikola Jovanović podržava uzbunjivača Bogosava Nešovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari